KVALITETSOVERNATTING PASSER FOR ALLE VÅRE KUNDER

NØYE UTVALGTE EIENDOMMER

Sleepaways lar deg nyte leiligheter, båter og villaer på flotte beliggenheter, nøye utvalgt for å passe med kundenes behov.

CHECK-IN EXPRESS

Hopp over køene og start ferien din umiddelbart med vår online innsjekkingstjeneste! Bestill nå for å forenkle reisen din!

LAVERE PRISER

Prisene våre er gjennomsnittlig 15 % billigere sammenlignet med samme eiendommer på hovedplattformene. Hva venter du på å bestille gjennom oss, du vil spare penger hver gang du besøker Canary.

24T SERVICE

Teamet vårt vil hjelpe deg med alt du måtte trenge 24/7 under oppholdet.

Sleepaways.com: holiday rental in the Canary Islands. Find the boat, apartment or villa that your vacation need.

“ Alt fungerte perfekt”

Dette var en av våre beste ferier noensinne! Sleepaways teammedlemmer var svært hjelpsomme, fikk oss til å føle oss veldig velkomne, trygge og godt ivaretatt. Båten er ren, komfortabel og godt utstyrt. Vi følte at vi var blant venner. Alt fungerte perfekt. Jeg vil anbefale denne feriealternativene til både single og familier. Som familie hjalp det oss å knytte bånd og lære å verdsette rom og tid.

Sleepaways.com: holiday rental in the Canary Islands. Find the boat, apartment or villa that your vacation need.

“Virkelig nydelig, og veldig imøtekommende”

Bilder yter det virkelig ikke rettferdighet! Båten var veldig koselig, og en nyhet å bo på. Miljøet var super posh, rent, velstelt og bare deilig. Vi var der i en ganske rolig sesong, men hadde en fantastisk tid. Virkelig nydelig, og veldig imøtekommende - svarte raskt, hjalp oss til og med med å bestille en taxi og ønsket oss velkommen med to flasker vin! Ville definitivt komme tilbake.

Sleepaways.com: holiday rental in the Canary Islands. Find the boat, apartment or villa that your vacation need.

“Utsikten fra den solfylte leiligheten var flott.”

Dette er en utmerket leilighet sentralt i Las Palmas! Utsikten fra den solfylte leiligheten var flott! Lett å komme seg til sentrum og få tilgang til restauranter og natteliv. Leiligheten er super ren og romslig med komfortable senger. Utendørsterrassen er ideell for en morgenkaffe med utsikt over byen. Mario var en utmerket vert som reagerte raskt på å møte opp og gjorde turen veldig enkel. Han var også nådig nok til å arrangere en henting på flyplassen som gjorde den korte ferien enda bedre. Jeg anbefaler dette stedet. Jeg hadde to andre venner i andre leiligheter i byen, og denne var den desidert beste!

Gode ​​avtaler

Bestill med selvtillit

Over +15 000 bestillinger gir deg erfaringen og tilliten du trenger når du organiserer ferien.

+80 Utleie

Et eksklusivt utvalg av moderne enheter venter på deg på Kanariøyene for en dag eller et år

Ingen statister Ingen overraskelser

Fullt møblerte eiendommer på Sleepaways-standarden betyr at alt er inkludert